Tiistaina sain varaosat haettua tullista eli toimitusajaksi tuli yhteensä 16 päivää, tosin paketti oli Helsinki-Vantaan lentoasemalla tullissa jo torstaina eli noin puolessatoista viikossa mutta kun eivät osanneet automaattisesti lähettää sieltä pakettia Jyväskylän tulliin vaan sain ensin saapumisilmoituksen ja siitä soitolla paketti jatkoi Jyväskylään ja sieltä vielä uusi saapumisilmoitus.

Uusista osista innostuneena vaihdoin kuulat Scared stiffiin ja samalla kevyt pelikentän ja ramppien puhdistus ja eiku pelaamaan. Eka peli meni aivan kuin ei koko peliä olisi koskaan pelannutkaan eikä seuraavat menny paljoa paremmin. Ei olis kyllä ikinä uskonu kuinka suuri vaikutus tuollakin pienellä em. toimenpiteellä on tuohon pelin käyttäytymiseen eikä pelikenttä ollut edes likainen tai kuulatkaan kovin kuluneet mutta nyt kuula liikkuu ihan eri tavalla kuin ennen. Nyt alkaa ymmärtää että miksi täysin samat koneetkin tuntuvat välillä aivan erilaisilta. Omana esimerkkinä että aiempi korkein tulos oli 120M ja pelien keskimääräiset pisteet on ollu jotai 15-40M nyt on tainnut paras olla juuri ja juuri 10M.

Eli jos se oma kone alkaa tuntumaan liian helpolta niin ei muuta ku pelikentän putsaus ja kuulat vaihtoon niin johan tuli lisää vaikeusastetta.