Nyt alkaa olla suurinosa koneista ja muista tavaroista uusissa tiloissa. Muuttoa on pitkittänyt aika paljon se että kun tuolla ei ole ollut kovinkaan kiire niin koneita ja tavaroita on siirrelty sillon ku on jaksanut, ollut aikaa tai muuten vaan riittävästi innostusta. Kiireitä on lisännyt vielä kun eräs entinen operaattori pyysi hakemaan 15 videopeliautomaattia parempaan talteen kun ovat olleet ulkona säilytyksessä kohta kolme vuotta. Kaikki em. automaatit ovat tietysti kärsineet jonkinasteisia kosteusvaurioita kun ulkona ovat olleet, esimerkkinä mainittakoon eräs Neo-Geo-kabinetti joka oli niin vettynyt että ei kestänyt enään siirtämistä vaan hajosi käytännössä käsiin :) Mutta on joukossa ollut myös koneita joissa on lähinnä pieniä kosmeettisia vikoja mutta tarkistuksen jälkeen ovat toimineet moittettomasti.

Kuvia uusista tiloista koitan lisäillä tänne lähiaikoina...

Lisää aarteita tuli haettua viikonloppuna kun huutonetistä jäi 22kpl flippereiden takalaseja/transliteja. Harmi että joukossa oli jonkin verran useita samanlaisia mutta täytyypi laitella osa vaikka myyntiin jos nyt ei muuta käyttöä keksi. Alkuperäisinä laseina löytyy Data-Eastin Back to the future 3kpl, Phantom of the opera 4kpl, Robocop 2kpl, The Simpsons, Chekpoint, sekä Williamsin Bad Cats ja Cyclone. Translitena löytyy Ballyn The Shadow, Williamsin Mousin Around 2kpl, Gottliebin Bone Busters, Hoops, Silver Slugger,  TX-Sector,  Hollywood Heat, sekä Data-Eastin Playboy.
Myyjä oli entinen harrastaja jolle oli jäänyt vähän sitä sun tätä nurkkiin niin tuli samalla tehtyä kaupat yli 400sta LP-singlelevystä sekä Electrocoinin jammakabinetista joka myyjän mukaan ei toimi, mutta kun laitoin koneeseen virrat niin hienosti pelitti eikä vielä ainakaan ole ollut mitään vikaa. Koneessa tuli mukana  Wintechnon  valmistama  tasohyppelypeli  Magical Cat Adventure josta vaimo ainakin piti kovasti.