Flipperit.netissä oli "kolaroitu" Williamsin vuonna 92 julkaisema flipperi White Water myynnissä tarjousten perusteella. Tarjosin kokeilumielessä koneesta mielestäni aika vähän mutta korkeampiakaan tarjouksia ei ollut tullut joten kone jäi minulle. Sen verran tiesin koneen historiasta että noin vuosi sitten myyjä oli ostanut sen itselleen mutta kuljetuksen aikana sai jonkinlaisen vaurion kun kuljetettaessa auto oli kellahtanut kyljelleen ja flipperi tietysti siinä mukana.

Seuraavana päivänä kun olin saanut pelin kotiin niin aloin etsimään vikaa ja ei mennyt kovinkaan kauan kun löytyi syy miksi kone ei käynnisty. CPU-kortilta näytönohjainkortille menevä lattakaapeli oli väärin päin sekä CPU-kortilla yksi mikropiiri oli löysällä tai sitten kortilla on edelleen murtunut juotos joka ainakin toistaiseksi toimii.

Tässä vaiheessa peli muuten toimii mutta näyttö on edelleen pimeänä ja myös näytönohjainkortilta puuttui yksi sulake. Laitoin sulakkeen paikalleen ja virrat takaisin päälle niin kaksi näytönohjainkortin transistoria päästi savut ulos. Parin illan kolvailun ja muutaman poltetun komponentin jälkeen näytölle tulee kaikki jännitteet mutta korkeat yli 100 voltin eivät ole vielä ihan kohdillaan. Juuri pahimmoilleen tuli pitkät pääsiäispyhät niin ei saa edes varaosiakaan haettua vielä pariin päivään mutta pääseehän tuolla jo pelaamaan eikä niitä harjoittelupelien pisteitä toisaalta tarvi nähdäkkään.... :)

Muutama kuva pelistä (pahoittelut epätarkoista kuvista kun ovat käsivaralla otettuja)

1401265.jpg

 

Pelikenttää...

1401267.jpg

Backboksin päällä olevan vesiputouksen pleksinen suojakupu on hajonnut kolarissa.

1401273.jpg