Jep, ei ole pariin kuukauteen tullut juuri mitään kirjoiteltua, tosin kesällä on ollut aika paljon muutakin hommaa kuin pelikoneharrastus vuoren sisällä. Ainoa merkittävämpi tapaus oli kun vihdoinkin sain hommattua pitkään haaveissa olleen jukeboksin. Kyseessä on Rowe Amin L-200 100:n levyn vinyylisinglejuke vuodelta 1963.

 1885110.jpg

Kone vaatii täydellisen puhdistuksen sekä uuden levylautasen moottorin, mutta muuten kone vaikuttaa ihan siistiltä. Positiivisena yllätyksenä mainittakoon että vahvistinpuoli toimii täysin eikä virtojen päälläollessa kuulu suurempia verkkohurinoitakaan eli ihan vielä ei vahvistin remonttia kaipaa.

Näin syksyn tullen mielessä pyörii vahvasti seuraavat flipperi-kilpailut eli VPO2008 jotka järjestetään nyt kolmannen kerran ensi lauantaina eli 13.9. Tavoitteena olisi päästä finaaliin eli 4:n parhaan joukkoon mutta saas nähdä miten peli kulkee. Vuosi sitten jäin harmittavasti kuudenneksi 7:n pisteen päähän neljännestä sijasta ja finaalipaikasta.

Btw parempi reportaasi kuvien kera tuolta keväällä pidetyistä kisoista löytyy osoitteesta: http://dojo.net/marble/flipperit/spo2008.html