Eilen sain mahdollisuuden n. kymmenen muun harrastajan kanssa käydä tutustumassa Kangasalalaisen Nedin flipperikokoelmaan. Flipperit oli kerätty niitä vartavasten rakennettuun 44:n neliön huoneeseen josta löytyi paljon sellaisia koneita joista itse voi vain haaveilla.

2105153.jpg

Yhdeltä seinustalta löytyy The Champion Pub, Cactus Canyon, Junk Yard ja Medieval Madness

2105160.jpg

Vastakkaisella puolella oli Revenge From Mars, Tales of the Arabian Nights, Monster Bash sekä Ripley´s Believe it or not!

2105174.jpg

Huoneen toisella puolella oli Fire!, Space invaders, Road show ja Fireball

2105179.jpg

Ja vastakkaisella puolella oli Alien Poker, Royal Flush, Count Down sekä Spirit of 76

Kaikki koneet oli vähintäänkin erittäin hyvässä kunnossa, puhumattakaan uudemmista koneista jotka olivat kuin juuri tehtaan laatikosta purettuja. Taisipa Sampokin löytää ehdokkaan seuraavaksi kuukauden flipperiksi.

Asetelma oli valmis pienimuotoiseen kilpailuun, kisakoneina oli A. Spirit of '76, B. Champion Pub, C. Fire! ja D. Monster Bash. Jokainen pelaaja sai pelata kaksi tulosta jokaisella koneella joista tietysti parempi otettiin huomioon. Karsintojen jälkeen finaaliin pääsijät ratkaistiin yksinkertaisesti niin että ensin A koneella parhaan tuloksen tehnyt pääsi finaaliin, sitten B koneen paras jne. Itse pääsin finaaliin Monster Bashin parhaalla tuloksella (n. 411M). Finaalikoneena oli sitten mikäs muukaan kuin Medieval Madness. Muut finaaliin päässet olivat Jussi K, Janne T, sekä Olli-Mikko O,

Jo finaalin alussa näytti todella huonolta kun Jussi K teki ensimmäisellä pallolla yli 20M ja sai lisäksi extraballin, kun muiden ekan pallon pisteet jäivät jonnekkin 0:n ja 5:n milj väliin, eikä marblen esitys toisella pallolla ainakaan yhtään kannustanut kun pisteet nousivat reilusti yli 60M:n. Jo pelin oikeastaan menetettyäni pääsin kuitenkin jotenkin peliin mukaan ja toisen pallon sekä parin extraballin turvin nousin kärkeen 70M pisteellä. Tämä lienee aiheutti marblelle sen verran paineita että kolmas pallo ei paljoa häntä enään auttanut vaan loppujen lopuksi ennen omaa viimeistä palloa varmistuin jo voittajaksi :)

Yhteenvetona sanoisin että erittäin mukava ilta josta suuri kiitos Tarulle ja Nedille kun viitsittte tällaisen illan järjestää tarjoilujen kera. Toivottavasti jatkossa nähdään enemmänkin samanlaisia tapahtumia.